Nike Air Huarache Sale

Dedicated to discussion of the synchromesh, variable pitch dynaflow, and flight pitch dynaflow transmissions.

Nike Air Huarache Sale

Postby Jacksen22 » Wed Mar 21, 2018 10:41 pm

Nike Air Huarache Sale
Image

De Nike Air Huarache dames is terug in het zwart. Voor degenen onder u die nog steeds de "Triple Black" Nike Air Huarache hebben van een paar jaar terug in uw wekelijkse rotatie, wilt u wellicht een upgrade voor zomer 2016. De Huarache Ultra slaagt erin om de klassieker uit 1991 van Tinker Hatfield up-to-date te houden dankzij een afgeslankt profiel, een neopreen instapconstructie en een lichtere buitenzool met extra ventilatiegroeven. De tape op de neus en het versterkte gaaswerk zorgt ervoor dat deze Huarache een van de meest ademende creaties tot nu toe is.

De Nike Air Huarache heren is nu verkrijgbaar. De remixen van Huarache zijn een welkome aanvulling geweest op de originele opstelling van Tinker Hatfield, met een aantal nieuwe functies die op een aantal manieren het profiel van de iconische Nike Air Huarache afzwakken. De Nike Huarache Ultra biedt de meest ademende weergave en toch nog net op tijd voor de warmste maanden, omdat het gaas met ventilatieopeningen bovenin verkrijgbaar is in 5 exclusieve dameskleuren.

Gisteren hebben we meer dan tien aanstaande Goedkope Nike Air Huarache-releases voor de lente van 2016 bekeken. De collectie richtte zich op drie modellen: de Nike Huarache
Ultra, Nike Air Huarache Bestellen en de altijd klassieke originele Nike Air Huarache. Het iconische model van Tinker stond dit seizoen op de toonbank, maar een van de hoogtepunten van de vijf of zo colorways die werden getoond, was deze exclusieve "Pink Blast" colorway voor dames. Het paar bracht onmiddellijk herinneringen aan het Kay Yow Cancer Fund met zich mee dankzij de levendige roze schaduw op de overlays, maar een paar dingen blijven interessant: de Hyper Crimson-hielriem lijkt een beetje willekeurig en microperforaties op de overlay voegen wat diepte toe.

Nike Sportswear weet dingen interessant te houden voor de Nike Air Huarache Sale met unieke nieuwe kleurstellingen zoals deze die je vandaag ziet. Ontworpen voor de dames, deze Air Huarache heeft een uiterlijk dat niet helemaal lijkt op alles wat we ooit eerder hebben gezien op het beproefde silhouet, gebouwd met een bovenwerk van gestructureerd textiel in een uniek kleurenblok van gebroken wit neopreen met donkere en lichte tinten roze, afgewerkt met zwart voor de rubberen Huarache-hielkap.
Jacksen22
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Wed Mar 21, 2018 10:27 pm

Return to Transmissions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron